Bienvenidos - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Monique Boessenkool - WaarBenJij.nu Bienvenidos - Reisverslag uit Apeldoorn, Nederland van Monique Boessenkool - WaarBenJij.nu

Bienvenidos

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Monique

29 November 2007 | Nederland, Apeldoorn

Joepie!! Net het goede nieuws gehoord, we mogen naar Mexicooooo!!!
Gezellig samen met Miranda & Judith!!

Van februari tot juli ben ik in het verre Mexico, playa del Carmen. En loop ik stage in hotel Iberostar. Een half jaar is heeel lang, dus mogen jullie berichtjes achter laten, zodat de tijd ietsjes sneller gaat (A).

Heb er iig al super veel zin in, maar ga wel veel mensen missen...

Het wordt 1 groot avontuur!!

Kusjes! x

• 29 November 2007 - 10:39

Judith:

Ola chica! Word inderdaad 1 groot avontuur!!! Gezellig met z'n allen!

Joehoee!!! Mexico here we come!!

Kusjes!!

• 29 November 2007 - 10:39

Miranda:

Hola!

Jaa een half jaar lang met ons in Mexico!
    Zwemmen, bruin worden, cocktails drinken.. En ook nog een beetje stage lopen! (A)
    Nu de nachtjes aftellen he ;)!

Liefs!

• 29 November 2007 - 13:18

Rie:

Hé Mo, gefeliciteerd! Super!! Hebben we meteen een vakantie adresje? Haha we gaan je missen. xx

• 29 November 2007 - 16:20

Ellen:

Woow! Ja gaat gewoon naar mexico!! :D Mis je ons al? (A)..
    Poe ik word nu al zenuwachtig voor je haha..
    kus!

• 30 November 2007 - 16:33

Susan:

Hoehooe ik zie deze site nu pas, spannend: Leuk!!:D

• 04 December 2007 - 10:29

Mlu & Lieke:

Lieve Monique, we gaan je heeeeeeeeel erg missen! en je moet voor 4 juli terug zijn hoor! dan hebben we het grootste feest van het jaar, en dan in aug lekker naar de kermis!! :D geniet er heel erg van en we gaan natuurlijk contact houden! hele dikke knuffel en kus!!

• 04 December 2007 - 11:29

Darinka:

Heee mo!
    Echt superr dat je naar Mexico gaat! :D
    Natuurlijk gaan we je wel ontzettend missen hoor.. maar vind het wel super leuk voor je!
    Geniet ervan! haha.
    Liefs, xx

• 19 Januari 2008 - 14:48

El A:

Hee mo!
    Nou je afscheidsfeestje was iig zeer geslaagd en ik denk dat je tijd in mexico ook super wordt! ;)
    Alvast heel veel plezier en ik ga je missen!
    Liefs en kus!

• 28 Januari 2008 - 16:20

Minke:

oeehh het is bijna zo ver!! spannend!!
    Ik zie je woensdag nog eventjes!! kus en alvast heel veel plezier en ik zal de site zo af en toe bewonderen;) kus

• 28 Januari 2008 - 16:26

Marianne:

Super, deze site!!! Je snapt wel dat die voorlopig op mijn laptoppie als startpagina staat ingesteld... kan ik je tenminste goed volgen.
    Nogmaals Mo... heel, heel veel plezier, ook een btje leren, maar vooral heel en gezond weer terug...
    Een extra dikke knuf van ons!!!!!

• 28 Januari 2008 - 23:51

Melinda:

Ik ga jou echt wel missen (K)
    haha niet meer zo orgineel bericht. Maar meen het wel:) kusjes

Donderdag, Tot over 5 maandjes!

• 29 Januari 2008 - 12:00

Sanne Boevé (A-klas):

Heel veel plezier daar!! Ik heb uiteindelijk gelukkig ook een mooie stageplaats kunnen vinden aan de zuidkust van Engeland!
    sanneboeve.waarbenjij.nu ;)
    Succes! X

• 29 Januari 2008 - 14:15

hee Monique!
    wauw te gek man stage in mexico!
    heel veel plezier en geniet ervan!
    Liefs,Minke

• 29 Januari 2008 - 14:16

(Sluiter :p)

• 30 Januari 2008 - 22:06

Evelien:

Oeoeoeoeoeoe, net afscheid van je genomen, wel raar hoor, poe zolang weg. Maar vind t super voor je, iets minder voor Michael hihi, maar ach! Hij zal je erg missen en wij ook! Maar meid, heeeeeeeeeeel veeeeeel pleasure, take care en ben benieuwd naar al je spannende verhalen. Ga deze site echt wel in de gaten houden. Hoop dat je een beetje kunt slapen vannacht en dat je een fijne reis hebt morgen vroeg! En voor de rest veel fijne nachies op je kussen met t lekkere jungskun erop hihi!!! Maak er wat van...
    Kus ons

• 31 Januari 2008 - 08:28

Jeroen:

Monique!

Vanuit een heel mooi Barcelona veel succes gewenst in Mexico! Ik ben benieuwd naar je verhalen:D!

Groetjes!

• 31 Januari 2008 - 11:36

Susan:

Oehoee jullie zijn aan het vliegen!!:)