Mi Familia!! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Monique Boessenkool - WaarBenJij.nu Mi Familia!! - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van Monique Boessenkool - WaarBenJij.nu

Mi Familia!!

Door: Monique

Blijf op de hoogte en volg Monique

07 Mei 2008 | Mexico, Playa del Carmen

Sorry, werd weer tijd voor een berichtje! Kreeg al allemaal mailtjes ;)

Bedankt voor de lieve berichtjes! Leuk om ze te lezen!

Nou ik heb heeeeeeeeel veel te vertellen! Laat ik bij het begin beginnen.

22 april: toen kwamen pa, ma en mel aan in sunny Mexico!! Na een lange vlucht heb ik ze even snel het hotel waar ik werk laten zien en mijn nieuwe poblado!

De 1ste week dat ze hier waren heb ik niet zo heel veel met ze gedaan, omdat ik ook nog moest werken en aangezien het hoogseizoen bruiloften is, moest ik ook nog best lange dagen maken! Daarnaast was Melinda ook nog es de hele week ziek... De ochtenden heb ik met hun besteed en smiddags en savonds gewerkt..

Zondag was ik vrij toen zijn we naar de cenotes en Tulum geweest. Eventjes in de Cenotes gezwommen en daarna ruines bekijken in Tulum en lekker op het strand liggen!!

Maandag bij David op bezoek geweest in Chikin-ha! Daar hebben we gesnorkeld, getokkeld en lekker mayan food gehad! :D

Dinsdag naar Cancun,lieve Mike ophalen!!! Jaaa en toen zag ik Michael weer na 3 maandjes!! We zijn toen meteen door gereden naar Valladolid en daar de nacht doorgebracht om vervolgens de volgende ochtend vroeg naar Chitzen itcha te kunnen! Chitzen Itza is een van de wereldwonderen, een grote mayan tempel (zie foto's;)) Wel mooi en interessant om te zien, alleen jammer dat we em niet mochten beklimmen..
S'avonds zijn we naar Merida geweest, de hoofdstad van Yucatan. Gezellige oude stad!

Donderdag zijn we een beetje rond gereden. We zijn naar Balankanche geweest, een grot onder de grond met allemaal overblijfselen van de Mayans, daarna naar een ander dorpje geweest, en door gereden naar Tulum om daar vervolgens de overnachten.

De volgende ochtend naar Coba gereden en daar staat de tempel wie je wel mag beklimmen! Eerst moesten we 2 km lopen om er te komen, maar dat was het wel waard. Het uitzicht boven was super!!

Vrijdag weer lekker terug naar Playa del Carmen gegaan!! De laatse dagen van Mike en Melinda's vakantie in Playa door gebracht, lekker op het strand hangen en beetje winkelen hier!!

Zondagavond gezellig met miranda & fam, en judith & Robin en mi Familia gegeten!! :D Gezellig allemaal Nederlanders :D

Maandag hebben we de hele dag doorgebracht in het hotel waar ik werk. Het is een all inclusive hotel, dus we konden eten en drinken wat we wilden, lekker zwemmen in the oversized pool, sporten en lekker jacuzien en stoombadderen!! S'avonds in het japans restaurant van het hotel gegeten, lekker lekker!! Daar wilde ik al heen sinds ik hier werk. Dit restaurant ligt naast dew office dus elke avond ruik ik het zalige eten en nu eindelijk lekker proeven!!

Dinsdag, moesten helaas mike en mel weer naar huis:( Snik snik!! Ging veel te snel voorbij die week!! Maargoed over 1,5 maand ben ik weer home sweet home!

Toen bleef ik nog over met papa en mama. Vanochtend hebben we opvrolijkingshopping gedaan :D hihi, dat heeft wel beetje geholpen ;)

De planning voor deze week, mijn laatste week vakantie is, mijn werkstuk afmaken.. Pff veel veel werk!! Vrijdag naar Xel-ha, dat is een natuur park waar je de hele dag gratis eten en drinken, snorkelen, duiken, zwemmen etc etc!! Jaa ik weet het hele dagen eten en drinken, ik ben flink aangekomen sinds de family hier is!! Pff hele dagen lekker eten en drinken, nee dat is niet echt sonjabakkerig... Of is Sonja tegenwoordig uit in Nederland??

Dan aan het einde van de week nog een dagpas toen in het hotel (weer eten ;)) en dan gaan helaas pa en ma ook weer naar Nederland en blijf ik achter en moet ik weer an die arbeit.. Helaas helaas.. Tijd vliegt voorbij!!!

De afegelopen weken heeel veel foto's gemaakt!! zou de leukste even op de site zetten!!

Mis jullie alweer!! Tot snel!!

• 07 Mei 2008 - 19:43

Marianne:

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 07 Mei 2008 - 19:50

Michael:

was idd te kortje! mja nog 'maar' anderhalve maand :)

kusjes mij

• 07 Mei 2008 - 20:41

Minke:

OOhhh ziet er weer heerlijk uit! lekker bruin ben je bij de rest;) haha niet zo gek natuurlijk.. wij gaan hier een poging doen in de zon om een beetje bij te blijven bij jou haha kleine kans dat dat lukt:P nou nog eventjes knallen en genieten en dan zien we je weer!! kusjes

• 08 Mei 2008 - 06:50

Susan:

Mo leuk weer met je gesproken te hebben! Helemaal super je verhaal en je foto's ontzettend mooi allemaal! Tot snel:D

• 08 Mei 2008 - 07:32

El A:

Ooh echt hele mooie foto's mo! Gelukkig is het weer hier ook lekker, ben ook al met een poging bruin worden begonnen, maar je weet hoe dat gaat bij mij ;) Proberen jou in te halen heeft natuurlijk geen zin! :P
    Geniet er nog maar ff van!
    Kus!

• 08 Mei 2008 - 10:43

Rie:

Hey Mo! Wow fantastisch, wat is het daar mooi zeg. Fijn dat je ff hebt bij kunnen tanken met de familie en Michael natuurlijk! Nu gaat het allemaal heel snel en dan ben je alweer hier. Tot snel, kus.

• 08 Mei 2008 - 15:01

Ellen:

Sjees wat een mooie fotos! WEl weer gezellig met je hele familly+boyfriend om je heen :). Nog maar 1,5 maand gaat super snel dus! xx

• 11 Mei 2008 - 18:39

Darinka:

Ah mo, echt geweldig zeg! Gelukkig hebben wij nu ook lekker weer hier zodat we ook alvast een beetje bruin kunnen worden. Maar jou halen we natuurlijk nooit meer in! Dus word maar niet meer te bruin anders zijn we zo duopenotti op Mallorca ;) haha.

Nog anderhalve maand, jeetje gaat echt super snel zeg! Nou, geniet er nog maar even van!
    Xx

• 15 Mei 2008 - 10:14

Monique:

Hey ,monique! Wat zal het leuk geweest zijn om je ouders ,zusje en natuurlijk michael weer te zien!
    Erg leuke en vooral mooie foto´s!
    Nog ffkes volhouden ,en dan ga je het daar ook nog vast en zeker missen,als je terug bent.
    heel veel plezier nog ,

doei doei!!

• 18 Mei 2008 - 20:08

El A:

Hee meis!
    Bedankt voor je lieve verjaardagsgroet! :D
    Liefs!

• 22 Mei 2008 - 19:27

Hannie:

Nou leuk voor je Monique dat Mike en de familie er is geweest. Dat is effe genieten toch? En nu de laadste loodjes voor je.
    Ik hoop voor je dat je dat ook nog plezierig zult doorbrengen. En we wensen je daarbij natuurlijk alle succes toe.
    Leuke foto's trouwens. Normaal zie ik je ouders in de sportschool zweten maar nu op vakantie!! Hahaha. Nou de groetjes van ons allemaal. Doeiiiii.

• 22 Mei 2008 - 19:29

Hannie: