Bodas!
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
03 April 2008 | Mexico, Playa del Carmen
Heey allemaal!!
Even een snel berichtje vanuit het warme Mexico! Weinig nieuws eigenlijk. Klein probleempje gehad met mn portomonnee.. Die ben ik kwijt geraakt.. Stom stom stom! Iig daar zaten gelukkig niet zo heel veel belangrijke dingen in, alleen pinpas, rijbewijs en wat geld.. Meteen pa en ma gebeld om alles te laten blokkeren.. Maar ik baal wel van mijn rijbewijs zeg!! MAargoed ik ben bezig met een Mexicaans rijbewijs.. Heb alle papieren al, maar moet er alleen nog een test voor doen.. Haha ben benieuwd.
Maargoed klein probleempje dus, beetje stom van mezelf..
Voor de rest heb ik weinig gedaan. Ben maandag begonnen bij Bodas (weddings!). Jaa daar is het soms wel stressen.. Al die zenuwachtige bruiden, ruzies bij de meeting. Haha! Nou gisteren hadden we echt een hele rare dag! We hadden een bruiloft en alle gasten waren te laat.. Maar we moesten wle beginnen, anders zou het donker worden en zouden de fotos niet zo mooi meer worden. Dus uiteindelijk maar begonnen zonder de gasten.. Gasten kwamen een uur later rustig binnen lopen :P heel vreemd, want dat kost geld joh, zon bruiloft! Kom je toch niet te laat? Maargoed tja..
Op mijn eerste dag mocht ik de hele dag emails beantwoorden. En nou dat zijn er veel hoor, die bruiden maken zich druk om alles, wel begrijpelijk natuurlijk. Zo kreeg ik mailtjes met vragen van gaat het volgende week regenen? Haha maar wel leuk hoor, leuke afdeling bodas!! De komende 4 weken zullen ook wel weer voorbij vliegen. En dan komen pa, ma en melinda al weer! En dan weekje later, Mike! :D
Oja miranda en judith zijn ook nog langs geweest! Die hadden 2 daagjes vrij en hebben bij ons geslapen:) Leuk hun ook weer te zien! En voor de rest ja, weer paar keer uitgeweest ;)
Het is net vakantie! :)
Oja om even te reageren op alle berichtjes! :)
Jaa darinka ik heb je kaartje gekregen!! Dankjewel!! :D Ik heb er elke dag na gevraagd bij de postbode en toen zei die jaa ik heb een heeel klein envelopje ;) hihi!
Jaa en ooh straks moeten we weer naar school.. PFf daar wil ik nog even niet aan denken :P Daar heb ik echt totaal geen zin in!!
En jaaa we hebben fotos van de chippendales! Die heeft een ander meisje dus die komen binnenkort, weet niet of ik die zo op internet kan zetten, dalk word mijn site er af gegooid ;) haha
En jaa ik kom wel weer terug hoor.. Helaas komt aan alles een eind, maar geniet van elk moment!
Dankje allemaal voor de berichtjes :D
Ik zou weer wat fotos bij voegen!
Kusje!
Maargoed klein probleempje dus, beetje stom van mezelf..
Het is net vakantie! :)
Oja om even te reageren op alle berichtjes! :)
Dankje allemaal voor de berichtjes :D
Ik zou weer wat fotos bij voegen!
Kusje!
03 April 2008 - 18:57
Minke:
heyyy oohhh sjonge jonge het wordt iedere keer relaxter lijkt wel;) rie en ik twijfelen al of we niet van opleiding moeten switchen;)lekker joh!
En inderdaad genieten!! want hier gaat het gewoon zijn gangetje weer met school dadelijk! maar je hebt nog een behoorlijke lange tijd te gaan toch? lekkeerrrr!!!! kusjes -
03 April 2008 - 19:15
Melinda:
Hey zusie!!
Wat ben je zwart gworden zeg poepoe.. wel dom van je hoor.. :P Zie je over 3 weekjes..
Kusjes (K) -
06 April 2008 - 17:10
Evelien:
Meid, hoe kun je nou je portomenee kwijt raken, dom dom dom hahaha! Maar de rest klinkt allemaal erg leuk, vooral dat met die weddings, dat lijkt me echt cool om te doen. Snap wel heel goed dat t een beetje als een vakantie voelt, lekker zeg! Beetje stappen en lekker naar t strand, ben jaloers hoor!!! Dikke kus -
06 April 2008 - 20:23
Marianne:
Hey hey meis!!!
Ik heb gister je ma gesproken!!! Leuk, ze belde me! Toppie. Wat een oen ben je toch om je portomonaie te verliezen... sufferd!!!
Dikke knuffel
07 April 2008 - 17:50
Michael:
hej schatje :)
krijg je al kippenvel om zelf te gaan trouwen? miss kom ik over 3 weken wel om je ten huwelijk te vragen ;) spreek je snel weer.. kusjes -
08 April 2008 - 07:29
Susan:
Sooow wat ben je bruin, elke keer als ikdie fotos zie is het helemaal niet voor te stellen dat je daar zit; super!!:D -
08 April 2008 - 15:12
Ellen:
Wow je bent bijna zwart :P, ziet er super gezellig uit. Ik wil ook:D!
Op dit moment hebben we natte sneeuw hier, lekker he in april :). Viel spass nog!! -
14 April 2008 - 12:57
Hannie:
Ja een portemonnee verliezen is niet handig maar ik zeg altijd maar dat je zoiets nooit met opzet doet toch?
Leuke foto's van het strand en uitgaan! Werk je nog wel eens Monique.??? Maar geniet er maar lekker van. De tijd vliegt
voorbij. Maar als je dan straks terug komt is het hier hopelijk ook mooi weer.
Veel lieve groetjes van ons allemaal.