eerste dagen in Mexico!
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
06 Februari 2008 | Mexico, Playa del Carmen
Zo de vakantie is bijna voorbij, we moeten bijna beginnen met werken.
Maandag zijn we een beetje verbrand, je ziet nu heel mooi een zonnebril op mijn gezicht ;) Maargoed even geen zon meer voor ons dus. S’ avonds zijn we uiteten geweest, fajitas gegeten! En het toetje bij de Mac gehaald;) Daarna zijn we uit geweest bij Senor Frogs. Was super gezellig, maar veeeeel heel veel dronken Amerikanen. Echt heel leuk om te zien. Er was een meisje zo dronken dat ze in de zee ging zwemmen, hartstikke gevaarlijk:P Die Amerikanen haal je er goed tussen uit.
Gisteren een gesprek gehad met meneer Rizo (stagebegeleider) en mevrouw Numan (lerares Saxion). Meneer Rizo had leuke verhalen over alle haaien die hier in de caribische ocean zwemmen... In juni is er hier een walvishaai te zien. Ze schijnen heel vriendelijk te zijn en dicht bij het strand te komen, dus misschien even kijken!
Nu zijn we aan het internetten in de supermarkt! Hahah grappig toch. Vanmiddag gaan we even een grote schoonmaak doen, het is hard nodig. Gisteren hebben we een dode kakkerlak in de douche gevonden.. Dat was wel even schrikken! Maargoed dus goed gaan schoonmaken straks. Denk niet dat dat de eerste kakkerlak was ;)
Morgen is onze eerste werkdag. Dan is het voorbij met de pret. Morgen gaan Miranda en Judith ook weg :(. Snik, snik! Jaa dat gaat het leven hier toch een stuk eenzamer worden! Dus iemand zin in een vakantie naar Mexico! Ik heb plaats genoeg op de kamer;)
Morgen krijgen we ook te horen welke afdelingen we gaan doen en krijgen we ons uniform. Ben benieuwd! Heb er wel zin in, we worden veels te lui door alleen maar op het strand te liggen... Lekker aan het werk, moge de tijd voorbij vliegen!
De mensen zijn hier trouwens super aardig! Iedereen is hartstikke behulpzaam. Kom je een winkel in, sturen ze je door naar een ander omdat het daar geodkoper is... Wat wel grappig is, dat wanneer je wat vraagt iedereen antwoord geeft, ook al weten ze het antwoord niet, dan zeggen ze maar wat:P Dus je weet het nooit zeker hier. Mensen zijn hier heel relax! Ik ben er ook een stuk rustiger door geworden. Komt de bus een uur te laat, tja dan wachten we toch een uurtje ;) Lekker kalm, totaal geen stress! Ideaal toch, kon dat in Nederland maar ook zo. In het begin hadden we wel een beetje moeite.. dat tijd hier niks betekend.. Maar we beginnen langzaam te wennen! Moeten we dadelijk in Nederland nog harder wennen:P
Allemaal bedank voor de berichten! Leuk dat er een btje aan me gedacht word!
Nou mensen ik zal er wat jaloers-makende-foto's op zetten;)
Kusjes!
Allemaal bedank voor de berichten! Leuk dat er een btje aan me gedacht word!
Nou mensen ik zal er wat jaloers-makende-foto's op zetten;)
Kusjes!
06 Februari 2008 - 18:45
Evelien:
He Niekie!!! Leuk om te lezen, lekker vakantie gevoel gehad lijkt me. Ik dacht dat je dinsdag moest beginnen met werken, maar iets langer aan t strand gelegen dus, lekkel! Hier geen nieuws, regen regen en nog eens regen!!! Fijn dat de mensen daar zo aardig zijn, lekkere sfeer zo te lezen. Vermaak ow!!! Kus je schoonzus Evelien
Groetjes van Balke -
06 Februari 2008 - 20:07
Lisa V:
Hai Monique!!
Via via hoorde ik dat je zou gaan stage lopen in Mexico, en nu zit je er al!! Super vet hoor! Heel erg leuk om zo te lezen wat je daar allemaal doet en nog gaat doen. Ben heel erg benieuwd..
Want ik zou graag een keer naar Mexico willen! :)
Ik wens je heel veel succes en plezier daar!
Liefs xx
Lisa -
07 Februari 2008 - 10:31
Marianne:
Wauw... toppie dat het zo relaxed is daar! Kunnen we hier in Nederland een voorbeeld aan nemen... dat gestress hier altijd! Ook hier in Hoofddorp geen nieuws, koud en nat, net als in Gendringen... De eerste week zit er op nu... ach, als je dadelijk druk bent met je stage gaat de tijd vast sneller!
Dikke knuf en kus van je schoonmoeders -
09 Februari 2008 - 04:10
Miranda:
Haa lieve meis!
Hoe is het in Playa del Carmen? Vind je de receptie leuk? Judith en ik staan ook bij de receptie! Ik vind het erg leuk! Hoe is het verder in de poblado? Ik wil je nog ff een keertje heel veel succes wensen! En heel veel plezier natuurlijk! Waarschijnlijk zijn we over 2 maanden, of zelfs eerder weer back in town!
Have fun en blijf wel berichtjes plaatsen he! Wij willen overal van op de hoogte blijven!
Heel veel liefs!
Ps. Ik stapte gisteren al bijna op een slang en onze benen zitten onder de rode bulten van de sand fleas! Ben je al jaloers? ;) -
09 Februari 2008 - 05:16
Judith:
heey lieve meis! hier ook even een berichtje van mij! hoe bevalt het nu in Playa? Receptie is leuk om te doen he, wij nu ook achter receptie gestaan! ma heel veel succes in de eerste periode en met 2 maandjes zijn we terug, zoals je al bij miran der bericht kon leze! en maybe eerder;)
Hoop dat je snel internet krijgt om veel te contacte met thuis, we hebben je oproepe gemist! sorry, we hebben hier sowieso erg slecht bereik! morgen nog weer rizo proberen te bereiken! Dus dan hoor je nog van ons!! Hou het nog ff vol daar he! Ma in sown mooie stad lukt dat wel right? Meid, hopelijk tot snel! wanneer is je eerste vrije dag? Kusjes en liefs!!