Relaciones Publicas
Door: Monique
Blijf op de hoogte en volg Monique
06 Maart 2008 | Mexico, Playa del Carmen
Halloo Allemaal!
Wat leuk alle berichtjes! Maar minke dat is wel heel snel zeg! Ik had ook al een kaartje van mike gekrgen. Dus het valt wel mee.. Papa had het kaartje ook al gekregen met zijn verjaardag. Maar ik had ook nog ansichtkaartjes gestuurd en die heeft nog niemand.. Miss wel omdat die niet in een envelop zitten ofzo.. Nouja let btw niet op de leeftijd ;) hahah ik was iets te enthousiast :P
Maandag ben ik bij Public Relations begonnen! Dat is wel heel leuk! Alleen wat minder contact met de gasten als de Receptie. En dat vind ik wel heel leuk, dus mis de receptie wel een beetje. Met mn laatste dag hadden collega's pizza gehaald en hebben we pizza in het hotel gegeten! haha Dat was wel lief!. Bij PR moet je toch wat meer office werk doen, en in de kiosk voor de reserveringen van het hotel zorgen. Ook heel leuk hoor! Collega's heel aardig, en als er niks te doen is, dan doen we gewoon niks :P haha en dan nog gaat de dag nog wel snel! Gisteren heb ik met de manager van PR samen de Lost & Found lijst van 2007 geordend. Nou dat was lache! haha wat een ongeorganisseerde boel :P Hij zegt, dat ze dat allemaal op papier moeten doen, omdat tijdens de orkanen de computers het niet doen.
Dinsdag avond ben ik met 2 nederlandse gasten naar Cancun geweest, shoppen, eten en eventjes uitgeweest! Was wel heel gezellig. Die gaan morgen alweer naar huis. Je kunt echt wel leuk winkelen in Cancun! Zara en Bershka!
Vandaag is mijn vrije dag! Ik was van plan naar Xaret te gaan, maar ik had niet bevestigd ofzo en toen konden we niet gaan.. Maargoed miss ook maar beter ook! Vandaag even goed uitrusten! :D Daar heb ik wel zin in! Lekker even winkelen en dan op het strand liggen!
Voor de rest heb ik nog weinig in mijn planning staan. Ik ben steeds minder aant plannen:P haha. Ik word ook steeds luier! Dat is niet goed :P
Deze keer helaas geen fotos:( Ik vergeet elke keer camera mee te nemen.. En heb ook niet echts iets heel interessants gezien. Miss volgende keer weer;)
Kusjes!
Kusjes!
06 Maart 2008 - 18:21
Marianne:
Weer gelezen hoor!!! Is dat een beetje Mexicaanse cultuur... lui worden? Haha, kan niet, he!!!
Ben blij dat je het nog zo naar je zin hebt.
Dikke knuffel uit Hoofddorp -
06 Maart 2008 - 18:44
Suus:
Hej heej...
Leuk verhaal weer... Gelukkig vindt je het bij Public Relations leuk... Is toch altijd maar weer afwachten waar je terecht komt... Hier mis je gewoon weer helemaal niks, heb ook niet te melden... Het weer is k*t, koud en btje regen vandaag.. Bah... Als je straks op het strand ligt denk je dan nog wel ff aan ons??
Fijne dag verder... Kus
07 Maart 2008 - 12:22
Hannie:
Nou die Monique werken terwijl je lui wordt Tsjonge doe mijn ook zo'n baan....
Lees verder dat het goed gaat en dat is altijd goed te weten. We denken aan je.... Groetjes uit het regenachtige Gendringen Doeii Hannie -
09 Maart 2008 - 00:49
Michael:
hej lief,
het doet me goed dat je het naar je zin hebt :) tot snel! heb er al zin in! nog een maandje wachten en dan kan ik ook van het warme weer genieten :D
kusjes -
09 Maart 2008 - 10:15
Susan:
He mo!
Sprak net je moeder dat je al een leuk oppas baantje had! Internetten opassen en geld, ideaal! En micheal komt langs, super zeg! En Miran en Judith komen over 2 weekjes? Kuskus! -
10 Maart 2008 - 08:49
Minke:
hey ja! heb mijn kaartje ontvangen voor mijn verjaardag;) 21 poeh zo oud nou ook weer niet;) haha maar leuk dat je er aan gedacht hebt!!!! gaat dus lekker snel kaartjes sturen!! kusjes -
13 Maart 2008 - 13:36
El A:
Hee daar!
Leuk om te lezen dat je elke keer weer wat anders mee maakt! :) En leuk dat michael langs komt! Nou hier gaat alles een beetje zn gangetje. Stormachtig weer de laatste paar dagen, zaterdag gaan we naar de kolde kermis! Nou tot het volgende verhaal maar weer ;)
Kus El -
13 Maart 2008 - 19:45
Marianne:
Vandaag (13 maart) zat je kaartje bij de post!!! Thanks!!!
Ik hoop dat alles goed is met je?
Liefs Marianne